Pazılı kuzu kapama Nasıl Yapılır 2019

  Pazılı kuzu kapama

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

45 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pazılı kuzu kapama tarifi için malzemeler

  • 6 parça kemikli kuzu eti4-5 sap taze soğan4 pazı yaprağı2-3 diş sarımsak45 gr tereyağı1 su bardağı suTuz

Pazılı kuzu kapama Nasıl Yapılır

Tavada tereyağını eritin. Etleri ekleyip çevirerek hafif kızartın ve yayvan bir tencereye alın.

Soğanların yeşil saplarını kıyıp tereyağında hafif soteleyin. Pazı yapraklarını iri iri doğrayın. Soğan ve pazıları etlerin üzerine yayın.

Sarımsakları soyup ikiye kesin ve etlerin üzerine serpiştirin. Suya bir miktar tuz ekleyip karıştırın ve tepsiye ilave edin. Kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Share this video :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri Tatlı Tarifleri Yag Yakıcı İçecekler 2019 2020 - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger