Ilık kayısılar, ballı süzme yoğurt ile
Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
10 dakika - 1 su bardağı
- süzme yoğurt
- 5-6 yemek kaşığı bal
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 10-15 kayısı
Ilık kayısılar, ballı süzme yoğurt ile Nasıl Yapılır
Faydaları saymakla bitmeyen taze kayısı ile nefis tarif
- Yoğurt ve balı karıştırın. Geniş bir tavada tereyağını orta ateşte eritin. İkiye veya dörde bölünmüş kayısıları kabuksuz yüzleri tavaya değecek şekilde ekleyip, çok karıştırmadan 2-3 dakika renklendirin. Ilık kayısıları, kıtır cevizler ve sos ile servis edin.
Yorum Gönder