Kaysepi Nasıl Yapılır

  Kaysepi

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kaysepi tarifi için malzemeler

  • 2 su bardağı kurutulmuş mürdüm eriği1 su bardağı su1.5 su bardağı tozşeker30 gr tereyağı1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi

Kaysepi Nasıl Yapılır

Kurutulmuş mürdüm eriğini yıkayıp tencereye alın. Bir miktar su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün ve eriklerin çekirdeklerini çıkarın. Tencereye alıp 1 bardak kaynar su ekleyin. Üzerine şekeri ilave edip pişirin.

Bir tavada tereyağını eritin. Erikleri servis tabağına alıp üzerine tereyağını gezdirin. Ceviz içi serpiştirip sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Share this video :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri Tatlı Tarifleri Yag Yakıcı İçecekler 2019 2020 - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger